2006 Bulgarien

Den 9 juni 2006 rejse vi med Apollo rejser til Bulgarien, vi skulle bo på Hotel Madara i Golden Sands, det var en rejse med all-inclusive og det var ret ok, at mad og drikke bare kunne indtages på hotellet hele dagen, så der blev vist hældt lidt flere genstande indenbords end hvad vi plejer.

Det var først gang Freja var oppe og flyve og selvom hun kun var 8 måneder gammel så tog hun flyveturen pænt, hun sov det meste af vejen både til Bulgarien og hjem til Danmark.

Da vi ankom til hotellet sent om aftenen blev vi godt modtaget, da der stod en tallerken mad til os hver og der var redt op i Freja’s lille seng.

Det var en ren afslapnings ferie, hvor vi ikke lavede ret meget, vi var kun på en tur udenfor Golden sands, det var en bustur til Varna.

Vi konstaterede at sprogbarriere kan være noget skidt da vi var ude for lommetyve i Varna, hvor vi fik stjålet Lene’s pung, vi kontaktede Apollo’s guide som henviste os til politistationen, men da vi kun kan tale Engelsk, Tysk og Dansk så blev vi afvist på politistationen da der ikke var nogen betjente der kunne hverken engelsk eller tysk.