Ide

Hvorfor bygge nyt hus ?
Vi har et stykke tid snakket om at købe et hus sammen så vi kan stifte et fælles hjem.
Det vil være noget andet at starte på en frisk sammen, frem for at den ene flytter ind hos den anden. Men en dag fik jeg (Claus) den ide “Hvorfor ikke bygge et nyt hus ? ” Jeg tror nok at Lene’s første tanke var, at nu er han da skør og tænk hvad det koster !
Efter at vi i et stykke tid havde studeret de huse der var til salg i Slagelse så har vi begge erkendt, at vi bare er “nød” til at bygge noget nyt for at vi kan få det som vi gerne vil have det.
Søndag d. 16 maj var vi ude og kigge på prøve huse for første gang.
Vi var i Roskilde, Ringsted og Køge
Søndag d. 8 august var vi i Næstved og kigge på SR-Design’s huse i Næstved, de har mange spændende detaljer i deres huse, de har skibsgulv i badeværelset ligesom at de f.eks. har et trekantet hus, men det er ligesom at nogen gange går man på kompromis med tingene for at få nogen “sjove” ting ud af huset, men det resultat at f.eks. badeværelses døren lukker op i håndvasken, at der ikke er plads til en fryser i hverken køkken eller bryggers så folk er nød til at have fryseren i soveværelset. Samtidig er vi absolut ikke trykke ved firmaets moral, da firmaet bliver lukket hver 5. år og derved kan give “evigheds garanti” på deres huse.
Søndag d. 22. august var vi en tur i Roskilde og kigge på prøvehus igen. Denne dag var det Frydkjær og Interbyg som vi kiggede på.
Søndag d. 12 september var vi en tur i Ølstykke, hvor vi kiggede på Lind & Risør huse, det var dels et 164 m2 vinkelhus på Regnersvej 36 og dels et 162 m² Længe Rustikhus med sideforskydning på Regnersvej 34. Vi kunne hurtigt konstatere at det vi var til var vinkelhuset på 164 m2. Se et par billeder af det her.
28. november var vi en tur i Ringsted og se Lind & Risør´s prøvehus som har samme tag arkitektur som vores hus får. Her er et par billeder